Regionální muzeum v Teplicích, p.o.

DeutschDeutsch EnglishEnglish ČeskyČesky

Nacházíte se na starých webových stránkách. Teplické muzeum má nové webové stránky. ODKAZ ZDE

Profil v síti Facebook

Nacházíte se na starých webových stránkách. Teplické muzeum má nové webové stránky. ODKAZ ZDE

Muzeum Teplice Archiv 2010 Muzejní noc 2010 → „VI. TEPLICKÁ MUZEJNÍ NOC“

Muzejní noc 2010

VI. TEPLICKÁ MUZEJNÍ NOC

Letošní Teplická muzejní noc bude v pořadí již šestá. Projekt je součástí celorepublikové akce Festival muzejních nocí www.muzejninoc.cz , který je pořádán od roku 2004 pod záštitou Asociace muzeí a galerií ČR. Cílem akce je přilákat do muzeí ty návštěvníky, kteří si na návštěvu muzea zatím nenašli čas nebo neměli chuť a ukázat jim, že návštěva muzea může být příjemně stráveným a dobře využitým časem pro celou rodinu. Teplická muzejní noc si u veřejnosti získává stále větší oblibu. Každým rokem se snažíme připravit pro návštěvníky něco nového. V minulém roce se velmi osvědčila odpolední muzejní „noc“ pro děti, kterou bychom rádi zopakovali s malými obměnami i letos. Návštěvníci se opět mohou těšit na prohlídky expozic s průvodci v dobových kostýmech v nezvyklou noční dobu, hudební produkce, divadelní výstupy, site-specific instalace a  další nevšední zážitky.   

 

 

Regionální muzeum v Teplicích
Příspěvková organizace Ústeckého kraje specializující se na archeologii, historii a přírodu severozápadních Čech. Značnou pozornost věnuje dokumentaci sklářství, keramiky, cínařství a lázeňství a správě vzácných knižních sbírek.

 |  Upozorňujeme návštěvníky, že prostory teplického muzea jsou monitorovány kamerovým systémem a veškeré akce digitálně dokumentovány.

TM design Grafika Clickmedia Webdesign Vytvoření webových stránek